Dålig bild webbencam yeah!

Levis tröja / drdemin jeans / svart kofta / converse

WILMAOCHVICAN

Tjena! är just nu hos Wilma tillsammans med Victoria vi har varit och fota, hoppa studdsmatta och har riktigt roligt. Måste snart hem för att jag har fotbolls träning och måste hinna käka innan det.  Nu ska jag vara lite pratglad med mina vänner. Haha! ni ska få se bilder från dagen ikväll. Hejs :)


HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRDEN!

Har ladda ner den ska se den imorgon det ser ut som att vara jätte bra. Längtar tills jag kommer hem och får se den imorgon. Någon av er som har sett den? är det bra isånnafall? Har hört av några att den är jätte bra.
Filmen bygger fritt på GLADA HUDIK-TEATERN och deras verksamhet som gjort sensationell succé såväl i Sverige som internationellt. Alex är en charmerande slarver som varken tar ansvar för sig själv eller sina närmaste och hans liv är allt annat än under kontroll. Relationen till flickvännen Lisa är urusel och dessutom är han arbetslös. När så Lisa plötsligt får nog och kastar ut Alex på gatan tvingas han att söka ett jobb för sin
överlevnad och plötsligt befinner han sig som assistent till ett gäng utvecklingsstörda och de får honom att steg
för steg se livet med nya ögon...
Kopierade texten. Så nu för ni som inte visste vad filmen handlade om vet ni nu det :)

AIK VANN IGEN!

Väldigt underbart AIK vann mot äckel syrianska med 1-0 i 91 minuten mål av Robert åhman persson satan vad glad jag blev när dom fick in det där målet vilken känsla! Jag älskar AIK så grymt mycket så underbart att se dom spela dom är så grymmmaa... ♥

MOBIL-BILDER-HAHHA


-Eva kommer göm er!! haha minnen
Haahahha minnen alltså. Saknar som tusan nu när jag tittar igenom gammla bilder.
Känns trögt att skriv det men jag saknar klassen vi hade i 6an, fast jag inte gilla den någon specielt mycket. Men det skulle säkert ha varit bättre om jag inte blir ovanligt osmart i 6an. I 5an var jag smart bland topp 3 smartast i klassen. Allvarligt jag var smart sen i 6an då blev jag typ osmartast. Pinsamt. Önska att jag fick gå om 6an och vissa min bra sida. Hoppas det vänder till bak nu i 7an och att det håller 8an-9an sen 1an-2an-3an på gymnaset.
hahah. Hejdå!

PINSAMT VARE!

Hej måste skriva om en pinsam sak som hände idag när vi var och handla på storheden. Pappa skulle gå in till coop så jag vänta i bilen. Då låste pappa bilen. Då gick bilalarmet på parkeringen. Så jag satt i bilen bilalarmet sköt jätte högt. Det var jätte pinsamt sen kunde man inte öppna dörren ännu pinsammare. Jätte mycket folk och jag sitter i en bild som piper och som inte går att öppna. Så jag tog fram mobilen och ringde pappa så svara han inte allvarligt då gick droppen. Alla på parkeringen stod och kolla på mig och bilen, små barn spang runt och höll för öronen och jag kunde inte gå ut ur bilen och vad ska jag göra då? ett tips köp inte BMW. Eller jo, gör det men lås inte bilen när folk är i den. Det var också extra mycket folk på storheden för att det är familjen helg. Då får man grattis hamburgare och dricka och så är det fiskedam och liknade saker. Det var grymt pinsamt. Jag höll på att dö när jag satt där i bilen. Ville bara ut-ut-ut ur bilen då! hahahha. :')
Duärsåfinvictorialindbäck! ♥

GRANDMA SING- BABY JUSTIN BIEBER.

Så underbart bra! älskar dig så underbar du är!! Älskar dig ton.... NÄ alltså vad finns det för människor nu för tiden. Vad pinsamt att lägga ut något sånt här. Fast hon är ju ändå lite gullig :') men hon sjunger ju inte bra.
fast det är ju kul att det finns såna här pajasar annars skulle jorden inte vara rolig.
Hejs!

LIKA A STAR

Godmorgon! vaknade nyss känns skönt att få sova ut. När skolan är igång måste man gå upp så tidigt så det är super skönt att få sova utt på helgerna. Idag ska jag och pappa fara till farmor sen ska vi handla och kanske ta en lyxshake från max vet inte om Victoria ska följa med. Men dagen blir säker bra iallafall. Ska vissa er bilderna jag tog igår i ett senare inlägg. Nu ska jag äta frulle-rulle. Hejdå!
En av bilderna jag tog igår, visst var det fin bakrund!
Kram

LIKEYOU

Påtal om rubriken på andra inlägget "im the best fuck the rest". Jag tog den rubriken för våran musik lärare sa det. Det var ganska roligt så skrev det som rubrik. Ikväll har jag varit med fina Victoria fota lite grann. Jag tog bilder på huset som jag ska ha till ett arbete till skolan. Vi håller på att göra ett bildspel det är jätte roligt man ska göra det om sig själv. Jag kommer berätta om hur gammal jag är, vart jag bor, Min famil , Fotbollen och bandyn, U.S.A resan jag ska på , Kameran , Bilder jag har fota och självklart AIK. Sen mycker mer då. Jag tycker det är ett jätte roligt arbete. Idag har mamma varit och köpt ett usb minne det behöver man jätte mycket till det här arbetet. Jag har inte lärt mig exakt hur man andväder det. Men är på god väg. Juste, glömde skriva
om matchen igår vi spelade skit bra! men matchen sluta 1-1 lite synd tycker vi skulle förkänna att vinna mot Assi. Nu har jag lite fredags mys med pringels. Ska kanske ladda ner en film nu sen blir det väll natti-natti. hejdå!
kram!

IM THE BEST FUCK THE REST.

Tröja: MQ Byxor: MISS SIXTY skor: CONVERSE
ingen bra bild men skolan börjar snart måste dra.
PUSS PÅ ER! ♥


VACKER KVÄLL

Det är super fin kväll idag. Så passade på att fota den.
Har även varit med snygging idag och varit och träna.

SKYPE

Håller på att fixa designen nu den kommer bli lite orange :D
Nu ska jag fortsätta chatta på skype vi ses!

DAGENS OUTFIT

Första dagen på skolan var helt okej. Klassen suger men allt annat äger. Jätte god lunch, man får gå hem på rasterna, gå till ica allt sånt är super. Men klassen är ett undantag, den är väll helt ok men hade varit bättre om man hade mer kompisar från förra klassen fick med mig Ida, Viktor och Hannes från förra klassen. Hada vella ha med Lisa, Alexandra och Ida.R sen hade jag vella ha med mig några andra. Jag är jätte glad att jag fick med mig Ida och Wilma ♥
Byxor: Drdenim Tröja: Bikbok Kofta: H&M Strumpor: Puma



HÖGSTADIUM.

Sista dagen på sommar lover. Känns surt men sista dagen kunde inte sluta bättre en den här. Vi hade match och vann med 4-1 sen kom jag hem såg AIK som vann med 3-0 vilken kväll alltså.
Sen fick vi främande så var social med dom , fika muffins och det satt inte helt fel! måste gå och lägga mig snart, ska ju upp 3 timmar tidigare en när jag gick upp idag. Det lär blir svårt men vi börjar kl.8.45 så en liten sovmorgon.
Det pirrar lite imagen efter som första dagen på högstadium det låter skit högt min första reaktion var
-OMG! det känns jätte högt eller låter jätte högt.
När sommaren är slut kommer jag sakna varmen, fotboll, och bada i älven så klart!
och mycker mer jag älskar sena sommar kvällar.

YOU MAKE ME HAPPY

Hej hag varit på stan med Wilma idag. Wilma sov här inatt vi ska ditt och äta middag snart. Blir säkert jätte gott. Köpte en kofta från H&M nöjd. Jag och Wilma tog en mikschake mums. Nu ska jag duscha sen åker jag till Wilma igen.  Hej med er!
¨
tog den här bilden i sommar. Synd att den är slut nu men tagga sommarlovet 2012 om inte jorden går under då ;)

THE O.C

Just nu laddar jag ner säsong 4 av o.c sista :(
Jag älskar den serien
SUMMER AND SETH ♥

under construction

↑ är bloggen i just nu fixar den imorgon.
Puss på dig Victoria ♥


GRATTIS MOR OCH MORS MAMMA

Grattis mormor i efterskott och grattis mamma i förskott. Mormor fyllde år igår så hon kommer förbi oss snart vi ska grilla lax och äta västerbottens paj det blir nog jätte gott! sen efterrätt på det då (y) Imorgon åker jag inte till stan för att köpa mammas present av mig får hon en ↓
Jag och pappa tänkte beställe en äkta onepiece som jag har men den tar ca.3 veckor att beställa så då blir den här från gina super. Nu kommer mormor så måste gömma hennes present. Hejdå mer er

LINGONGROVA

Ikväll har jag haft match mot Baik vi spela lika 1-1.
Senare ikväll har jag bara tagit det lungt. Nu sitter jag i min onepiece och äter lingongrova.

staden

Jajamensan! det gör jag jag ska köpa ett par drdenim jeans, och stickad tröja sen får vi se om det blir något mer. Själv hoppas jag på det. Nu ska jag äta lite frukost. I kväll är det match mot Baik alltså derby. Känns som att vi kommer vinna hemma plan och allt.

Som jag skrev på facebook.

Skönt att komma hem från träningen och se AIK vinna. AIK vann med 1-0 på borta plan.
Träningen var jätte rolig och komma hem från en jätte rolig träning och se AIK vinna kan inte bli bättre?
Nu ska jag ta lite chips och slå på att avsnit av O.C ha det bra

förlust.

Kom just hem från hakkas vi förlora matchen med 2-4 vi hade 11 spelare så inga avbytare sen har Andrea ont i knät så hon kunde inte spela hela matchen. Krya på dig kung Andrea! ♥
Matchen var roligt att spela, gjorde min näst bästa match i år för min egna del. Fast jag var inte bra. Men jag känner själv att jag gjorde min näst bästa match för mina egna bedömningar fast bara i andra halvlek. Nu äter jag lite kvälls fika. Har just duscha. Ska gå och sova snart är rätt trött.
Fin mugg va? ;)


SSK LEVERERAR.

Hej idag har vi match mot Hakkas galet taggad! Kl.16 bär vi av 2 timmars lång bli resa väntar oss. Match start är kl.19 härligt! känns roligt om vi får vinna när vi har rest så lång. Eller långt och lång men det är ju en bit.
Jag kommer åka ditt med Wilma och Victoria roligt. Har en känsla att vi vinner det här. Skriver mer ikväll om matchen.
Byee



JC LOOK


GIVE ME?

Min efterätt blev lyckad

Santsant! Jo den blev jätte god tycker jag. Själv älskar jag pannacotta så tycker det var roligt att få bjuda andra på den. Den är jätte enkel att göra om du följer det här receptet.
1dl Gele socker.
4-5dl. Grädde välj mellan ( matlagnings grädde, mellan grädde eller vanlig grädde) jag använde mellan grädde.
Sen behöver du bara ge den smak välj mellan kakao, vanljsocker eller vad du vill smaksätta den med.
Jag tog vanilj socker och färska jordgubbar på!

ser inte så god ut men jag kan lova er den var jätte goodddd!
Puss på er!

BESÖK AV KUSINER.

Hejhej! idag har vi besök att våra kusiner Julia och William. Sen kommer även Australiensarna vi har till släkt så det blir engelska ikväll härligt! Har bakat pannagotta som jag ska bjuda på till efterätt. Visar bilder senare ikväll. Vi ska grilla lax och klyftpotatis sen bilr det också en västerbottens paj mumms..  Sista grillnigen för den här sommaren om vi inte hinner med en till nästa helg hoppas på det. Nu är det bara 9 dagar till skolan börjar back to hell...
Känns ändå lite roligt. Börja ny klass , ny skola mycket nytt. Nu måste jag börja satsa på skolan om jag ska kunna bli nåt. Min dröm är att jobba på sjukhuset. Men som jag jobbade i 6an blir det nog kovgubben. Jag vet inte riktigt. I 5an var jag jätte smart. I 6an sket jag typ i skolan blev bland dom osmarta om man gemför med 5an då var jag bland dom bästa. Nu ska jag bli smart igen! hihi whis me good luck!
5an
vt 6an

Sommar lovet till 7an.

Ser ni någon skillnad? det gör jag (:

TRESemmé

Från mini till big. Köpte mig mini TRESemmé shampo och balsam till fotbolls cupen UFF. Jag tyckte att det var så bra så idag när vi var och handla köpte jag med mig big shampo balsam. Jag tycker shampot och balsamet luktar gott. Och fungerar fintfint för mitt hår. Jag brukar också andvända shampo och balsom från syoss det fungerar också jätte bra för min hår och lukat jätte gott men har haft det väldigt länge nu så tänkte att det är dags att testa nå nytt.
Har även andra produkter från TRESemmé som varme spray hår spray och mousse.
Då vet ni lite vad jag brukar ha i mitt hår. Ha det bra!

Idag har jag varit duktig.

Jag har varit hos käftis ( som min farfar kallar det) Tandläkaren. Städa mitt rum. Städa hela huset. Baka chokladbollar. Varit och handla med mamma. Fixad bloggdesignen. Så nu ska jag ta en varmt badkar!
stoppa ner dom i en liten söt burk.
Synd att dom nästan är slut. :'(

Designen fixad

Jajemanesan de är de! Har hållt på att fixa bloggen idag är ändå inte 100% nöjd. Jag ska fixa lite till i menyn!
You are my lucky star ♥

Love is the best

Hejsan alla sötisar!
tänker ha en blogg tävling här mot kvällen.  :) kicka in senare så kommer mer info
Puss på er

puss.

Tjena sov hos Vican inatt roligt var det. Vi somnade väldigt tidigt drygt 01.15 båda var trötta. Nu ska jag fixa photoshop. Hej med er.

TÄVLING

hej jag är med och tävlar i en foto tävling jag vill bidra med den här bilden. Jag tycker om den när man ser solen som kom fram från molnen. Träden , de gröna gräset. Och bergen i bakrunden.
Tävlingen pågår hos http://perssonfotar.blogg.se/ var med du med! ♥

Onödig fakta

* Jag var kär i min kompis kille när jag gick i 3an så var jätte avensjuk! hiihih....
* Jag älskar när det åskar...Fast det har inte gjort de på hela året.. Jo en gång med då sov jag... skkiiit!
* Jag hatar när jag har planera massor av roliga saker så regnar de när man tittar ut genom fönstret.
* Jag blir avensjuk på min bror när han får kläder fast jag får 10000 gånger mer kläder en han!
* Jag tycker det är kul att läsa fjortis bloggar när dom gör bort sig precis hela tiden...melove!
* Jag åker till USA på höstlovet med mina bästis!
* I vintras var jag och Tilda kär i samma kille och vi ville alltid vara med han...Gulligt!
*När jag och Victoria är ovänner är vi sura en hel dag typ sen är vi med varandra på kvällen när jag och Ida är  ovänner var vi sur i en halv termin!
* Jag har varit i stockholm med mina bästa kompisar (wilma 2 gånger Ida en)
* I september ska jag på gala i Findland och se presidenten och massor av Finska kändisar!... Ballt!
*Jag börja gilla Håkan hellström idag nu är jag sur för att jag inte ville se han på Luleå kalastet!
*  Jag ska gå och äta frukost nu, Hej med er!



JUNKYARD

Idag kom det här paketet hem med posten visar vad det var i packeter imorgon!
Sovgott!

choklad banan!

Mumms. Skalade en banan och stoppa ner mörk choklad från Anthon berg.. Det var jäätttteeee gott!


mummsss! <3

sitter hos ... Emelie tillsammans med Vict...

mms_img63767 (MMS)

sitter hos ... Emelie tillsammans med Victoria, söta brudar <3


Mobilskal. Hej målade min mobilskal med n...

mms_img13591 (MMS)

Mobilskal. Hej målade min mobilskal med nagelack. Hehe


testar mobilblogga. Hej första mobilblogg ...

testar mobilblogga. Hej första mobilblogg inlägget. Tänkte att jag måste ju kunna blogg vart jag än är så nu har jag fixa så jag kan mobil blogga , najs! <3


middagen

Bilder från go middagen på kulturens hus med familjen. Och släkten.
Min oxe , jag beställde!
Efterrätt.
me.
Fin sommar kväll va? <3

somebody say you have...

Hej och förlåt. Jag har blogga jätte dåligt den här veckan / månaden. Jag var varit på fotbolls cup i umeå. Varit på stan, ätit god mat på kulturenshus. Varit med kompisar , gått på disco.
Ska skriva lite om uff ( umeå fotbolls festival) vi gick till A-slutspel där vi förlora på straffar mot vasa som vann hela turneringen, vi kom till 8-dels final. Jag är nöjd med lagets insats! :)
Jag lovar att börja blogga igen! PUSS OCH KRAM ♥

RSS 2.0